GG508S - Ifm  България

Марка Ifm
Продукт GG508S
Описание Индуктивен сензор за безопасност
Вътрешен код IMP1119616
Tегло 1
Митнически код 85365019
Техническа Спецификация ГИГА4010-3PT/СРЕБЪРЕН/НАС Характеристики на продукта Изходна функция часовник сигнал Разрешаване на зона [mm] 1... 4 Корпус тип резба Размери [мм] М18 х 1/Д = 90.5 Приложение Специална функция позлатени контакти Вид на работа непрекъсната работа (без поддръжка) Функция, свързана с безопасността, безопасно състояние, когато не е амортизирана Приложение за промишлено приложение Електрически данни Работно напрежение [V] 19.2... 30 DC Консумация на ток [mA] < 15 Клас на защита III Защита от обратна полярност да Макс. време на закъснение при включване [ms] 5000 Входове Макс. входен капацитет Ci_max [nF] 2 Изходи Изходна функция часовник сигнал Изходни данни Интерфейс тип B Защита от късо съединение да Макс. капацитивен товар CL_max [nF] 20 Зона за откриване Разрешаване на зона [mm] 1... 4 Безопасно разстояние за изключване s (ar) [mm] 10 Време за реакция Време за реакция на искане за безопасност [ms] 20 Време за реакция при приближаване до зоната за активиране [ms] 200; (типично 100)

За най-изгодни цени и оптимални срокове на доставка за Ifm - GG508S Индуктивен сензор за безопасност , моля, свържете се с нас.  В случай, че търсите друг модел, не се колебайте да ни изпратите вашето запитване.
Нашата компания гарантира най-добрите условия за цена и доставка чрез широкообхватна  дистрибуторска мрежа в цяла България и Европа. 

Всички предлагани от нас продукти са абсолютно оригинални и нови, гарантирайки висок стандарт на качество. Нашата цел е да осигурим на клиентите си надеждни решения, съобразени с техните индивидуални изисквания. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия доставчик на индустриални продукти и се радваме да отговорим на всякакви въпроси или запитвания, които имате.

Фирмата ни не е оторизиран дистрибутор на Ifm  . Всички права са запазени от производителите и техните официални партньори.

Други категории марки